TALVIUINNISTA TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA!

Haasta itsesi! Pulahda avantoon nyt jo noin neljänkymmenen muun uimarin kanssa! Viime aikoina avannolle on ilmestynyt uusia ja mikä mukavinta nuoria, kasvoja. Miessukupuolikin on jo lupaavasti edustettuna. Talviuintikausi käynnistyy lokakuun ensimmäinen tiistai/perjantai.Tule kokeilemaan, kokeneemmat kyllä auttavat alkuun. Talviuinti on sosiaalinen ja luonnonläheinen harrastus, jonka on todettu vaikuttavan positiivisesti terveyteen ja hyvinvointiin. Lauteilla juttu luistaa ja tuttavuuksia syntyy!

Talviuintipaikkamme saunoineen Sofianrannassa (Paavontie 4) on avoinna lokakuun alusta maaliskuun loppuun tiistaisin ja perjantaisin klo 16-21. Kausimaksu syksystä kevääseen on 40 € Ladun jäseniltä ja 60 € ei-jäseniltä. Vajaalta kaudelta (esim. syksy tai kevät) maksu on 20/30 €. Kertamaksu on 3 €. Talviuintia ilman saunaa voi harrastaa myös muina päivinä. Kausimaksun maksaneet Saarijärven Ladun jäsenet voivat lunastaa käyttöönsä pukuhuoneen avaimen 30 €:n panttia vastaan tai saada koodin oven vieressä olevaan yhteisavaimeen. Panttiavaimia on vain 10.

Uintivuoro varataan saunan ulkoseinällä postilaatikossa olevasta listasta, jotta samanaikaisesti saunalla olijoiden määrää voidaan rajata. Tällä hetkellä raja on 10 henkeä.

Lisätietoja saunalta ja Erja Hiiroselta, 0500 641877, erja.hiironen(at)gmail.com