TALVIUINNISTA TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA!

Haasta itsesi! Pulahda avantoon nyt jo yli kolmenkymmenen muun uimarin kanssa! Viime kaudella avannolle ilmestyi jälleen uusia ja mikä mukavinta nuoriakin, kasvoja. Talviuintikausi käynnistyy lokakuun ensimmäinen tiistai/perjantai.Tule kokeilemaan, kokeneemmat kyllä auttavat alkuun. Talviuinti on sosiaalinen ja luonnonläheinen harrastus, jonka on todettu vaikuttavan positiivisesti terveyteen ja hyvinvointiin. Lauteilla juttu luistaa ja tuttavuuksia syntyy!

Talviuintipaikkamme saunoineen Sofianrannassa (Paavontie 4) on avoinna lokakuun alusta maaliskuun loppuun tiistaisin ja perjantaisin klo 16-21. Kausimaksu syksystä kevääseen on 40 € Ladun jäseniltä ja 60 € ei-jäseniltä. Vajaalta kaudelta (esim. syksy tai kevät) maksu on 20/30 €. Kertamaksu on 3 €. Talviuintia ilman saunaa voi harrastaa myös muina päivinä. Kausimaksun maksaneet Saarijärven Ladun jäsenet voivat lunastaa käyttöönsä pukuhuoneen avaimen 30 €:n panttia vastaan.

Koronan vuoksi ainakin toistaiseksi tulee varata uintivuoro saunan ulkoseinällä olevasta listasta, jotta samanaikaisesti saunalla olijoiden määrää voidaan rajata.

Lisätietoja saunalta ja Erja Hiiroselta, 0500 641877, erja.hiironen(at)luukku.com