KIILOPÄÄN LOMAOSAKE

Saarijärven Latu omistaa jäsentensä vuokrattavaksi neljän muun latuyhdistyksen kanssa lomaosakkeen Kiilopäällä, Suomen Ladun Kiilopää -tunturikeskuksen välittömässä läheisyydessä, Kiilopää -tunturin juurella, hienoissa tunturimaisemissa ja monimuotoisten patikointi- ja hiihtoreittien tuntumassa.

Kiinteistö, jossa lomaosake sijaitsee, valmistui vuonna 1987. Huoneiston alakerrassa (37 m2) on olohuone takkoineen, keittiö sekä sauna ja WC-tilat. Yläkerrassa (26 m2) on parvihuone ja avoin parvi. Nukkumapaikkoja on neljälle; parvella 3 sänkyä ja olohuoneessa sohvapaikka. Lisäksi on patjoja parille lattiapaikalle.

Keittiössä on liesi, mikro, jääkaappi, astianpesukone, kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä keittovälineet ja astiat kuudelle hengelle. Olohuoneessa on Tv ja radio-CD-soitin.

Liinavaatteet ja kulutustavarat (WC-paperi, talouspaperi ym.) asukas huolehtii itse, samoin takkapuut. Asukas huolehtii myös loppusiivouksesta, huoneistossa on pölynimuri ja siivousvälineet.

Kiinteistön keskellä on huoltotila, jossa on vaatteiden kuivaustila ja suksien huoltotila. Pihapiirissä on kota polttopuineen asukkaiden käytössä. Autolle on lämmitystolppa.

Lemmikkieläinten vienti ja tupakointi on kielletty.

Lomaviikko on lauantaista klo 12 lauantaihin klo 12.

Lomaviikon varauksen yhteydessä peritään puolet vuokrasta, jota ei palauteta.

Tiedustelut ja varaukset: Pirjo Kohonen, pirjo.kohonen@kotiposti.net, puh. 040 7611344.

Vuonna 2023 on vielä vapaana viikko

44 (160 €)

Vuonna 2024 on vapaana viikot

40 (160 €)

46 (270 €)

52 (270 €)